
Як видалити себе із дії?
Анулювання Дія. Підпис
- Перейдіть до Меню в застосунку Дія, Дія. Підпис та оберіть “Деактивувати Дія. Підпис”
- Перейдіть до Меню, Підключені пристрої та оберіть “Видалити всі”
- Перейдіть до Меню та оберіть “Вийти”
- При новій автентифікації у застосунку Дія якщо застосунок Дія було попередньо видалено.
Як стерти історію в Google?
Як видалити історію пошуку
- Відкрийте додаток Google на телефоні або планшеті Android.
- Угорі праворуч натисніть зображення профілю або ініціал Історія пошуку.
- Виберіть дані, які потрібно видалити. Доступні зазначені нижче варіанти. Уся історія пошуку: над історією натисніть "Видалити " Видалити всі дії.
Як видалити оголошення?
Видалити оголошення у Facebook Marketplace
- Торкніться Меню у верхньому правому куті сторінки Facebook.
- Торкніться Marketplace. Якщо ви не бачите Marketplace, торкніться Показати більше.
- Торкніться у верхньому лівому куті.
- Торкніться поруч з оголошенням, після чого торкніться Видалити товар.
- Повторно торкніться Видалити.
Як видалити повідомлення на телефоні?
Як видалити надіслане повідомлення
- На пристрої Android відкрийте Google Chat.
- Виберіть потрібний чат, наприклад пряму переписку, групову пряму переписку або групу.
- Натисніть і втримуйте потрібне повідомлення.
- Виберіть Видалити. …
- Щоб підтвердити дію, натисніть Видалити.
Як видалити оголошення? ; Зайдіть до профілю і біля потрібного оголошення натисніть «Деактивувати»: ; Оголошення переноситься у долину видалених оголошень — папку …
На пристрої Android відкрийте Chrome Chrome . · Відкрийте нову вкладку. · Натисніть і утримуйте ярлик, який потрібно вилучити. · Натисніть Вилучити.
Відкрийте додаток Gmail на телефоні або планшеті Android. · Угорі ліворуч натисніть значок Меню а потім Кошик. · Натисніть і втримуйте потрібне повідомлення.
Відкрийте WhatsApp і перейдіть до бесіди, у якій потрібно видалити повідомлення. · Натисніть і утримуйте повідомлення. · Угорі вкладки бесід торкніться. Видалити …
Щоб видалити повідомлення від кожного: · Відкрийте чат. · Торкніться та утримуйте палець на повідомленні, яке ви надіслали не пізніше 24 годин тому. · Торкніться « …