Чи можна вимкнути синхронізацію телефону?
Відкрийте програму «Параметри» на вашому пристрої. Перейдіть до розділу "Акаунти". Виберіть у розділі підпункт ”Google” та перейдіть до прив'язаного облікового запису. Заберіть галочки навпроти програм, для яких хочете вимкнути функцію синхронізації даних.
Чи потрібно вмикати синхронізацію на телефоні?
Синхронізація потрібна, щоб зберігати важливі дані та файли, і мати до них віддалений доступ. На синхронізованому гаджеті можна без втрат відновити необхідні налаштування та матеріали в режимі реального часу. Синхронізація потрібна для декількох опцій пристрою: Резервне копіювання.
Що буде, якщо вимкнути синхронізацію в Google?
Якщо у Chrome ви увійшли до свого облікового запису Google, але у вас вимкнено синхронізацію, вам будуть доступні: платіжні дані, збережені у Google Pay; паролі, збережені в обліковому записі Google; адреси, збережені в обліковому записі Google.
Що буде, якщо видалити синхронізацію?
Якщо видалити синхронізований комп'ютер, з ним неможливо будемо синхронізувати пристрій, доки не буде виконана повторна синхронізація. Передані дані будуть зберігатися на цьому комп'ютері до їх видалення.